jadwal taeyang personal taste di trans 7 live streaming juegos al aire libre ecologicos cchl trade deadline pfunds ski bus 2013 ford motorcycle helmets with bluetooth for sale

Despre noi

Deschis în Cluj-Napoca din 2014, acest incredibil restaurant oriental servește preparate din bucătăria tradiţională indiană

Combinând accente moderne cu istoria și moștenirea sa, Chef Dansih Ashraf oferă autenticitate și acest lucru se reflectă în tot ceea ce se întâmplă în captivantul interior al Da Camel CLUB, iar întreaga experiență este, fără îndoială, una dintre cele mai bune din centrul orașului.

Indiferent de ocazie, fie că este o zi de naștere, aniversare sau pur și simplu o întâlnire, DA CAMEL PUB este pregătit să vă servească.

Te invităm să îți aniversezi ziua de naștere alături de prieteni într-o atmosferă orientală, caldă și primitoare, cu mâncare specifică și muzică bună. Vino cu toți prietenii la Da Camel Club de ziua ta și veți primi din partea casei o surpriză.

Admiră în fum de narghilea frumoasele dansatoare orientale și gustă cele mai bune preparate cu specific indian din Cluj.